Kuriózumok

Rólunk

 

Kedves Leendő Partnerünk!

 

Szeretettel köszöntjük Önt leendő partnerünkként. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk.

Magyarország városait járva, ismerőseink elbeszéléseiből, illetve saját tapasztalatainkra alapozva egyre inkább feltűnt, hogy országunk számtalan értékes kincs birtokában van, amelyek mellett méltatlanul elhaladunk, vagy nem fordítunk rájuk kellő figyelmet. Ezek a szolgáltatások, termékek, cégek vagy specialisták méltók arra, hogy a kuriózum jelzővel illessük őket, hiszen egyediségükkel kitűnnek az átlagos tömegből.

Oldalunk létrehozásával tehát ezeknek a termelőknek és szolgáltatóknak egy olyan felületet biztosítsunk, ahol minél több embert elérnek. Egy reklámoldalt, ahol ezeket a kuriózumokat meg tudják mutatni a világnak. Mivel az oldal létrehozásával a célunk nem a meggazdagodás volt, hanem a különleges ételek-italok, kézműves termékek, éttermek, szolgáltatások megismertetése a publikummal, éppen ezért a Kuriózumok felületére sem lehet pénzért bekerülni: a termelő vagy szolgáltató kizárólag a terméke, szolgáltatása minőségével hívhatja fel a figyelmet magára. A „kuriózum” minősítésre tehát jelentkezni kell, amelyet egyénileg bírálunk el, minőség, kiválóság és egyediség alapján.

Elhivatottságunkat hűen tükrözi, hogy a nálunk megjelenő kuriózumokat megpróbáljuk minél szélesebb körben megmutatni a nagyvilágnak, hogy igényes módon, a mai modern trendeknek megfelelően minél több platformon jelenhessenek meg.

Mik ezek a platformok?

-         Weboldal

Weboldalunkon lehetőséget biztosítunk az általunk kuriózumnak ítélt termék vagy szolgáltatás megjelenítésére.

-         Mobil applikáció

A még szélesebb körben történő megjelenés érdekében létrehoztuk könnyen kezelhető mobil applikációnkat.

-         Webshop

Nem akarja kihagyni az online piacot, de nem szeretne több százezer forintért webshopot fejlesztetni? Béreljen nálunk saját webshopot termékei, szolgáltatásai számára.

-         Facebook oldal

Elkészítjük Önnek céges facebook oldalát, ahol kihasználhatja a közösségi tér számos előnyét.

 

Kiegészítő szolgáltatások

-        Nincs saját weboldala? Nem tudja, hogyan vágjon bele saját weboldal fejlesztésébe? Partneri szolgáltatásként a Weborient Kft. 20% kedvezményt biztosít szolgáltatásaiból az Ön számára.

-        Nincs ideje saját facebook oldalának kezelésére, kampányok indítására? Partneri szolgáltatásként a Weborient Kft. segít önnek, hogy ne maradjon le a közösségi felület adta előnyökről.

-        Nem igazodik el az online marketing világában, de nem szeretné kihagyni napjaink egyik legnépszerűbb megjelenési formáját? Partneri szolgáltatásként a Weborient Kft. segít önnek, hogy szolgáltatását még sikeresebbé tegye.

 

Hitvallásunk

Szeretnénk megmutatni minél szélesebb körben azon termékek vagy szolgáltatások tömegét, melyek méltán megérdemlik, hogy a kuriózumok jelzőt viseljék.

Nyitott szemmel járni, figyelni, keresni és érdeklődni az újdonságok, különlegességek iránt -  ez az, amiben mi segítünk az embereknek.

bor étterem Fürdő Szauna Termálfürdő Wellnes kávé kávézó Kirándulás Várak Sárvár bisztró manufaktúra Gasztronómia pincészet vendéglő szállás falu divat Vallás szőlő sütemény Látnivaló Templomok Szerencs édesség terasz sajt múzeum színház előadás cirkusz cukrászda fazekas Kislaki Budapest Basilicus Pannonhalma pince romkocsma Hajós famegmunkálás megyer bicikli Füzér Bodri Esztergom Sümeg Kávézó my little melbourne kolbász csészényi Weninger MoszkvaTéЯ Arborétum sport macska fővárosi bolt panzió bbq keksz márga mantra Tamp&Bull bio művészet kultúra Donát Galéria természet hús ruházat asztalos grünberger nyakkendő parfüm csillár illat Természet Eger bőr marcipán kerámia szemüveg zokni Boldogkőváralja Csónakázó tó Kalandpark orosz Kocsma CMAK 360 céltorony siófok walter csopak pizza Templom delikát Majk szerzetes Vas megye kamalduli cukor kolostor táj bonbon zene fagyi gomba Szent Étterem termelő Szórakozás deli fűszer bár Ékszer